Tomi Korpi
vasemmisto logo
22.05.2021

Tomi Korpi Lahden kaupunginvaltuustoon 2021

Lahden kaupunginvaltuuston tarvitaan tasa-arvoisia terveyden ja työllisyyden edistäjiä. Suosittelemalla minut Tomi Korven valtuustoon parannat mahdollisuuksiani. Hyvä elämä Lahdessa kuuluu kaikille.

Vaalilupaukseni ovat:

1 Lupaan edistää terveyttä ja työllisyyttä
2 Lupaan olla leikkaamatta peruspalveluista
3 ja lupaan taistella yhteiskunnan eriarvoistumista vastaan

Tässä minun loistavat suosittelijat ja heidän suositukset:


Tomi Korpi olisi hyvä valtuutettu. Valtava tiedonjano, halu aidosti osallistaa ja rakentaa kaikille reilumpaa, liikkuvaa Lahtea on erinomainen lähtökohta!

  • Elisa Lientola

Jos tää Tomin vaaliprojekti olisi tv-sarja, niin katsoisin”.

  • Niko Korpi

Tomi valtuustoon. Nuori terveydenhoidon ammattilainen joka on kiinnostunut ammatistaan ja ihmisistä. Samalla kiinnostunut yhteisistä kuntalaisia koskettavista asioista. Tomi valtuustoon saat miehen, joka hoitaa asiat oikein“.

  • Jukka Korpi

Suosittelen Tomi Korpea valtuustoon. En tunne ketään joka on niin sinnikäs ja ahkera tärkeäksi pitämässään aiheessa. Olipa sitten kysymys ihmisten terveydestä tai liikunnan merkityksestä arkielämään, Tomi on mukana täysillä.

  • Ulla Tiainen

Tomi Korpi on aidosti oikeudenmukainen ja arvoiltaan hyvä ihminen. Tämän hän tuo esille ajatuksissa mutta myös toiminnassa.

  • Oliver Petäjä

Tomin vaalilupaukset puhuttelevat varmasti meitä kaikkia: terveyden ja työllisyyden edistäminen sekä peruspalveluiden ja tasa-arvon puolustaminen. Tomin työkaverina näen päivittäin, että hän perehtyy asioihin huolellisesti, luottaa tutkittuun tietoon ja hänellä on hyvät vuorovaikutustaidot potilastilanteissa. Uskon, että hän olisi erittäin yhteistyökykyinen myös kaupunginvaltuustossa. Suosittelen.”

  • Jouni Ikonen

Rehellinen ja luotettava. Sanansa mittainen mies. Tomi Korpi Lahden kaupunginvaltuustoon

  • Maria Makkonen

Suosittele Tomia Lahden kaupunginvaltuustoon

Haluatko suositella Tomia Lahden kaupunginvaltuustoon? Tästä (linkki) pääset helposti sen tekemään linkin takana on valmis kaavake. Lahden kuntavaalien ennakkoäänestys on Suomessa 26.5. – 8.6.2021 ja vaalipäivä 13.6.2021.

#MastersOfTheLahtiValtuusto, #resurssitlaatuosaaminenjohtaminentasaarvo, #liikkuvanaläpielämän, #nuortenpuolella, #ikäystävällinen, #kestävätkulkutavat, #vastuullistarakentamista, #pyörävaalit, #terveysehdokas, #liikuntaehdokas, #peruspalvelut ja #yrittäjyyslupaus

Vasemmistoliitto Lahti

Kiitos yhteistyöstä ja mielenkiinnosta!

Takaisin etusivulle